Wida B.V.B.A
Grote Baan 101
9120 Melsele

gsm : 0475/53.42.35

Welkom bij Wida - hernieuwbare energie

Zuivere en duurzame verwarming het ganse jaar door

Wida is de officiële distributeur voor het gamma van Gasokol warm water thermische zonnepanelen, buffervaten en fotovolta├»sche zonnepanelen (of Photovolta├»sche panelen: PV-panelen).

Wij zijn ook de Vlaamse distributeur voor ÖkoFEN automatische houtpelletketel, centrale verwarmingssysteem, de leider in Europa als het gaat over geautomatiseerde pellet verwarmingssystemen voor thuisgebruik.

Bij Wida werken wij alleen met hernieuwbare energie en bieden daarbij praktische antwoorden op milieuproblemen van vandaag.
Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden een duurzaam centraal verwarmingssyteem ontworpen op maat om tegemoet te komen aan uw behoeftes ivm warm water en centrale verwarming in alle seizoenen.

NIEUWS

Er zijn momenteel geen nieuwe berichten

KLANTEN GETUIGEN

”Via deze weg wil ik je even laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de correcte service alsook de mooie en nauwkeurige plaatsing van de zonnepanelen.”
- Fam. De Jonghe - Vanderhallen
”Ik wens jullie nog te bedanken voor de vlotte verwerking van de aanvraag en het geleverde vakwerk : een pluim ook voor “de mensen op het dak” dus.”
- Fam. Bressinck
”Beste, wij zijn zeer tevreden over de service van jullie firma. We kijken al uit naar de zonnige dagen.”
- Fam. Van Gassen

WIDA WERFT AAN

Er zijn momenteel geen vacatures