Wida B.V.B.A
Grote Baan 101
9120 Melsele

gsm : 0475/53.42.35

Kostprijs en subsidies

Aankoop en installatiekost

Omdat onze systemen tegemoetkomen aan uw individuele noden werken wij met opgeleide installateurs en bieden wij U een alles-in prijs voor het aan te kopen systeem en de installatie.
Deze kostprijs kan sterk verschillen van de ene installatie tot de andere installatie afhankelijk van het vermogen, type en de hoeveelheid werk om het systeem aan te sluiten op uw huidige installatie. Neem contact met ons voor een offerte.
Wij kunnen U eveneens inlichten over de mogelijke subsidies waarop je recht hebt waardoor de prijs van uw duurzame ketel drastisch kan dalen.

Werkingskosten

Zonnepanelen hebben bijna geen werkingskosten. Een kleine hoeveelheid elektriciteit zal gebruikt worden door de circulatiepomp om het water van en naar uw panelen te pompen, buiten dit is er geen enkele rekening die U mag verwachten aangezien zonlicht gratis is!

Houtpellets zijn vandaag de dag beschikbaar in BelgiŽ in bulk, en zijn zeer competitief geprijst tov mazout of gas.

Welke subsidies zijn er beschikbaar?

Verschillende soorten subsidies zijn beschikbaar voor bijna alle categorieën van onze systemen.
Bijvoorbeeld, een ÖkoFEN geautomatiseerde pelletketel kan in aanmerking komen voor een verlaging van de BTW van de standaard 21 % naar slechts 6 %. Dit betekent een effectieve mogelijke besparing tot 2000 Ä op uw systeem.
Ook de Gasokol zonnepanelen komen in aanmerking voor vergelijkbare subsidies en bedrijven kunnen dikwijls dezelfde voorwaarden verkrijgen.

Een subsidie is beschikbaar voor bijna alle ÖkoFEN systemen : thuisgebruik, commercieel, thermische zonnepanelen of PV panelen, biomassa. Een aantal nationale subsidies zijn hieronder weergegeven, maar er zijn ook verschillende gemeentelijke subsidies beschikbaar. Vergeet dit dus niet na te vragen bij uw gemeente.

Voor particulieren

www.energiesparen.be

Voor bedrijven

Ecologiesteun
www.vlaanderen.be

Regionale subsidies

Contacteer uw plaatselijke stedenbouwkundige dienst voor uw recht op gemeentelijke premies.